Velkommen

Velkommen til speciallæge, dr. med. Susanne Vissing.

I klinikken foretages både medicinske og kirurgiske behandlinger af hudsygdomme hos børn og voksne. Desuden tilbydes en lang række kosmetiske behandlinger.

KOSMETISKE BEHANDLINGER

Vi tilbyder behandling af rynker, uønsket hårvækst, pigmentforandringer, kronisk solskadet hud, karsprængninger i ansigt, på bryst og ben, og laver hudforyngende laser behandlinger. 

https://susannevissing.myshopify.com/pages/kosmetiskbehandling

BEHANDLING AF HUDSYGDOMME

Klinikken har operationsstue, hvor man kan få fjernet uønskede hudforandringer, og blive undersøgt og opereret for hudkræft. Vi tilbyder forskellige lysbehandlinger, bl.a. til eksem og psoriasis, samt lysbehandling til hudcancer. Vi tester for og behandler alle former for allergi. Vi giver lokale og universelle kaliumpermanganatbade mod betændte hudforandringer og udfører sårbehandlinger. 

Vi behandler medfødte jordbærmærker og andre karforandringer med laser og IPL (intens puls lys). 

https://susannevissing.myshopify.com/pages/hudsygdomme

Klinikken har to sekretærer/receptionister, som tager imod Dem når de ankommer til klinikken. Det er sekretærernes ansvarsområde at sørge for bookning af tider og for at patienter, hvor sygesikringen skal dække udgifter til konsultationen har en henvisning, som er aktiv. Sekretærerne vil gøre deres bedste for at finde en tid, som passer den enkelte. Vi har både tidlige og senere tider på dagen til konsultationer, idet vi tilstræber, at alle kan komme til, som det nu passer i den enkeltes hverdag.

Da klinikken er meget søgt med patienter fra hele landet kan det imidlertid være svært altid at imødekomme den enkeltes ønske om en passende tid. Vi har i perioder lang ventetid for konsultationer, og vi håber på forståelse over for at sekretærerne ikke altid kan imødekomme den enkeltes ønske om tid. 

Vi forsøger at undgå spildtid for den enkelte patient i venteværelset, dette kræver at sekretærerne er omhyggelige med hver eneste bookning. 

Klinikken har to sygeplejersker, som har stor erfaring inden for det dermatologiske speciale både hvad angår den klassiske og den kosmetiske dermatologi. 

×