Priser

Ansigt

5000 Kr. Priser er per behandling, inkl. forundersøgelse og kontrol. 

Omkring mund

3000 kr.

Priser er per behandling, inkl. forundersøgelse og kontrol. 

Kinder, overlæbe og hage

4000 kr. Priser er per behandling, inkl. forundersøgelse og kontrol. 

Hals i samme seance som ansigt: 

1000 kr.

Hals alene: 

2500 kr. Priser er per behandling, inkl. forundersøgelse og kontrol. 

Strækmærker, håndfladestort område:  

2200 kr. Priser er per behandling, inkl. forundersøgelse og kontrol. 

Mindre ar, fra: 

1000 kr. Priser er per behandling, inkl. forundersøgelse og kontrol. 

Klinikken er godkendt og registreret af Sundhedsstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger. 
Registreringen kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk.


FRAX 1550 -LASER

Fraktioneret 1550nm laser er effektiv til behandling af rynker, opstramning af huden og til at mindske grov hudstruktur.
Laseren reducerer også ar efter acne, strækmærker og ar efter kirurgiske behandlinger.
Det er ved videnskabelige undersøgelser vist, at metoden er effektiv og sikker.

Metode

Med Frax 1550-laser opnås en non-ablativ laserbehandling, hvor laseren efterlader hudbarrieren intakt uden sårdannelse. At den desuden er fraktioneret betyder, at blot en mindre del af hudens overflade påvirkes i hver passage.

Laserstrålerne når ca. 1mm ned i huden. Dette stimulerer hudens egne genopbygningsprocesser og der opnås en hudforyngelse via nydannelse af hudens bindevæv. 

Laserstrålernes energi får læderhuden til at trække sig sammen, og inducerer en nydannelse af elastiske fibre, kollagene fibre og glykosaminoglykaner (hyaluronsyre). De elastiske fibre og kollagen fibrene er vigtige for hudens struktur og elasticitet. Glykosaminglykanerne binder fugten i huden.

Laseren opstrammer således huden og efterlader en mere ensartet, mindre rynket og tydeligt forynget hudstruktur.

Behandlingen 

40 minutter inden behandlingen påfører vi en bedøvelsescreme til behandlingsområdet. Uden bedøvelsescremen er behandlingen smertefuld, men bedøvelsescremen vil reducere smerten.

Behandlingen tager ca. 30 minutter for hele ansigtet, og føles som en varm, prikkende fornemmelse i huden. Nogle hudområder er mere følsomme end andre.

Ved behandlingen afsættes laserenergien punktvist i huden ved hjælp af en skanner. Hvert hudområde behandles med flere passager.

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen er huden let rød og varm, og det svier som efter en solskoldning. De følgende 2-4 dage kan huden være rød og let hævet. Mens huden heler kan der være kløe i huden, og huden kan føles tør og ru. 

Dag 0

Hvis huden svier, kan dette afhjælpes med smertestillende tabletter, f.eks. Panodil. Hvis huden føles meget varm, kan der pålægges en kold pakning bestående af frosne ærter indpakket i et rent viskestykke. 

Dag 1 - 7

Vi anbefaler CE Ferulic og Phyto Corrective Masque fra SkinCeuticals (forhandles i klinikken), men hvis du har en fugtighedscreme, som du godt kan lide, så er det også fint, spørg os eventuelt om dette i forbindelse med behandlingen.

Du vil opleve, at hævelsen er værst de to første dage for herefter at aftage. 

Du kan anvende make-up på huden allerede dagen efter behandlingen.

1-2 måneder 

Så længe huden er let rød og stadig opbygges under overhuden, skal du de følgende 1-2 måneder anvende solcreme faktor 30-50+ ved ophold udendørs i sommerhalvåret og decideret solbadning frarådes de første 2-4 uger.

Du kan anvende de renseprodukter, cremer og makeup, som du normalt anvender, det er dog vigtigt, at de ikke irriterer huden og derfor ikke indeholder fx skrubbe- eller slibemidler.  

Antal behandlinger 

Flere behandlinger optimerer effekten. Vi anbefaler 2-3 behandlinger med ca. 3 ugers interval (der kan godt gå længere tid mellem behandlingerne).

Behandling med Frax 1550-laser kan med fordel kombineres med behandling med såkaldt photorejuvenation (se evt. særskilt information om dette). Man kan med fordel samme dag først foretage photorejuvenation og så efterfølgende Frax 1550-laser. De to behandlinger er vist at have en synergistisk effekt, når de kombineres.

Forventet resultat

Det kan forventes, at fine rynker reduceres og hudens struktur, elasticitet og evne til at binde fugt forbedres. Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger der skal til, før dette resultat opnås. Dybe rynker og løs hud kan ikke fjernes med Frax 1550-laser behandling, men kræver enten fraktioneret CO2-laser (se evt. særskilt information om dette) eller plastikkirurgisk behandling.

Ved forundersøgelsen vil Susanne Vissing informere dig om, hvilket resultat du kan forvente at opnå. Susanne Vissing vil råde dig i dit valg af behandling, således at det resultat, som du ønsker bedst opnås, hvad enten den optimale behandling tilbydes i vores klinik eller i andre klinikker.

Generelt kan man sige, at resultatet afhænger af udgangspunktet før behandlingen, af den enkelte persons hudtype, af hudens evne til at danne kollagen og af hvor kraftig en behandling der foretages. Desuden er det af betydning for det endelige resultat, at du følger de angivne retningslinjer i efterforløbet. 

Holdbarheden af behandlingen

De fleste vil have en vedvarende effekt af behandlingen, hvor de til stadighed vil se yngre ud end de havde gjort hvis de ikke havde fået en behandling. Vi ældes forskelligt og hastigheden hvormed vi ældes afhænger af mange forskellige faktorer, som for eksempel arvelige/genetiske forhold, rygning og udsættelse for sol/solarie. Hvad angår behandling af ar efter acne, strækmærker og ar efter kirurgiske behandlinger, så er den opnåede effekt af behandlingen blivende, dog vil almindelig aldring også her med tiden bevirke en løsere hudstruktur.   

Praktiske forholdsregler 

Vi kan ikke behandle dig, hvis du har aktivt forkølelsessår. Hvis du har aktivt forkølelsessår, eller kan mærke, at der er et på vej, skal du ubetinget melde afbud til behandlingen.  

Hvis du tidligere har haft forkølelsessår i ansigtet skal du fortælle os dette, så vil vi på behandlingsdagen sætte dig i forebyggende behandling.

Man kan behandles hele året, blot må man ikke være solpigmenteret og man må ikke have været i solarium eller dyrket sol i 4 uger før behandlingen. Huden må ikke være brun af selvbruner ved behandlingen.

Eventuelle bivirkninger 

Efter behandlingen kan huden føles varm, hævet og stram, dette er specielt udtalt i de første timer efter behandlingen.

I enkelte tilfælde ses gener i op til en uge efter behandlingen med tørhed og små bumser.

I sjældne tilfælde ses små overfladiske sår, som heler i løbet af 1-2 uger.

Der er mulighed for "ikke almindelige bivirkninger":Der er i meget sjældne tilfælde risiko for, specielt hos mørkere hudtyper, at huden i efterforløbet kan blive mørkere eller lysere på de behandlede områder. Risikoen kan reduceres ved at man undgår sol og anvender solcreme faktor 50+ ved ophold udendørs i sommerhalvåret. 

I yderst sjældne tilfælde kan man få uskønne ar, dette skyldes som regel at personen selv har pillet/kradset i hudområdet.

Lov om betænkningstid og samtykke

Før du kan modtage en kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke til behandlingen. Det forudsætter, at du forinden har modtaget såvel skriftlig som mundtlig information om behandlingen.

Når det drejer sig om behandling med Frax 1550-laser, kan du behandles samme dag som informationen gives. 

Vi glæder os til at se dig

×