Priser

Ansigt

Prisen er kr. 1500 per behandling i ansigt.

Ved køb af flere behandlinger på én gang, kan der opnås rabat. Se eksempler nedenfor.

1 behandling: 1500 kr.

2 behandlinger 2500 kr.

3 behandlinger 3500 kr.

 

Klinikken er registreret og godkendt af Sundhesstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger.

Registreringen kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk

Retinol Peeling

Retinol Peeling er en mild peeling, som anvendes til milde former for acne og til hudforyngelse.

Metode & Effekt

Vi har valgt Neostrata Retinol Peeling på grund af dens unikke kombination af bl.a. Retinol og E-vitamin. Peelingen virker ved at booste cellefornyelsen, fjerne døde hudceller og reducere urenheder, så huden fremstår mere regelmæssig og spændstig.

Retinol er en A-vitaminsyre, som er videnskabelig bevist at have ”anti-ageing” effekt ved koncentrationer som dem der anvendes i peelingen. E-vitamin er en antioxidant, som modvirker frie radikalers negative effekt på huden.

For at opnå et optimalt resultat, anbefaler vi at peelingen gentages 2-5 gange i et behandlingsforløb, med 3-6 ugers interval.

Effekten af behandlingen er næsten altid god, men kan variere afhængig af den enkelte persons hud. For at opnå et optimalt resultat, kan det være nødvendigt at gentage behandlingen. Man kan ikke sige noget om varigheden af behandlingen, idet huden vil fortsætte med at ældes naturligt.

Behandlingen 

Retinol peelingen foretages i klinikken på make-up fri hud og tager under 30 minutter. Peelingen er som udgangspunkt smertefri, men kan hos nogle føles som let prikken i huden. Retinolen afvaskes hjemme efter 3-8 timer, afhængig af din hudtype og din behandler vil vejlede dig i dette.

Efter behandlingen

Som en del af regenereringsprocessen i huden, forekommer der normalt en afskalning af huden ca. 2-4 dage efter behandlingen, og denne effekt kan fortsætte i op til 7 dage. Afskalningen kan variere i intensitet fra person til person.

Der kan anvendes make-up umiddelbart efter retinolen er afvasket. 

Man kan sagtens opholde sig udendørs i det nordlige Europa i sommerhalvåret efter en behandling, hvis man anvender en solcreme med faktor 30-50+ og såfremt man ikke decideret solbader de første 2 uger efter behandlingen.

Eventuelle bivirkninger

De fleste tåler retinol peeling godt. Som en del af den tilsigtede effekt, kan du som nævnt forvente en afskalning af huden og der kan i samme periode samt lige efter behandlingen opstå let rødme i huden.

Der kan i sjældne tilfælde ses pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, således områderne bliver lysere eller mørkere end den omgivende hud. I yderst sjældne tilfælde, kan der ses ar-dannelse. Disse bivirkninger er aldrig set i vores klinik.

Praktiske forholdsregler 

Vi kan ikke behandle dig, hvis du har aktivt forkølelsessår eller anden infektion i huden. Vi kan ikke behandle dig, hvis du er solpigmenteret, gravid eller ammende.

Lov om betænkningstid og samtykke

Før du kan modtage en kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke til behandlingen. Det forudsætter, at du forinden har modtaget såvel skriftlig som mundtlig information om behandlingen.

Når det drejer sig om behandling med Retinol Peeling, kan du behandles samme dag som informationen gives. 

Vi glæder os til at se dig

Du er velkommen til at medbringe en ven, veninde eller ægtefælle (bisidder) ved konsultationen. 

×