Priser

Ansigt

3000 kr.

Priser er per behandling og inkl. forundersøgelse. Sædvanligvis er der behov for 2-3 behandlinger.

Hals + Bryst

3000 kr.

Priser er per behandling og inkl. forundersøgelse. Sædvanligvis er der behov for 2-3 behandlinger.

Håndrygge

1800 kr.

Priser er per behandling og inkl. forundersøgelse. Sædvanligvis er der behov for 2-3 behandlinger.

Klinikken er registreret og godkendt af Sundhesstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger.

Registreringen kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk.

Pigmentforandringer

Pigmentforandringer eller pigmentpletter kan behandles med IPL (Intens Pulseret Lys) og laser.  Pigmentpletter, leverpletter og solfregner er lyse til mørkebrune pletter i huden. De består af en ophobning af små korn af pigmentstoffet melanin i hudens øverste lag.

Metode

Ved anvendelse af IPL eller laser sprænges pigmentkornene i stykker og fjernes af hudens egne oprydningsceller.

Effekt

Pigmentskjolder, som ligger i overhuden, fjernes let med laser og IPL.

Typisk vil pigmentforandringer, der er led i kroniske solskader være lette at fjerne. Det samme gælder aldersbetingede pigmentforandringer i ansigt og på håndrygge.

Pigmentskjolder, som ligger dybere er svære at fjerne med alle typer behandling. Effekten af behandlingen er varierende fra fuldstændig fjernelse af pigment til delvis eller ingen, afhængig af pigmentets type og årsag.

I en del tilfælde kræves mere end en behandling.

Pigmentskjolder af typen melasma er vanskelige at behandle med godt resultat. Hvis det forsøges, er det ekstra vigtigt at anvende solfaktor 50+ på huden efter behandlingen i op til 1-2 år efter behandlingen, når man færdes i solen. Blot 10-15 minutters sol uden solcreme kan øge pigmentproduktionen igen, og pigmentskjolderne kan blive gendannet. Efter at have holdt pigmentproduktionen i ro i 1-2 år vil huden som regel kunne normalpigmenteres igen uden at danne mørke pigmentskjolder. I nogle tilfælde for- og efterbehandles huden med en creme, som dæmper produktionen af pigment.

Behandling

Behandlingen er ikke smertefri og hver lyspuls føles som en stærk prikkende varme.

Efter behandlingen

I pigmentskjolderne kan ses en mørkfarvning. Efter 1 til 2 dage vandrer mørkfarvningen op til overfladen af huden og skaller af efter 5 til 10 dage. Hos enkelte kan der være en let hævelse af huden, især hvis der er mange pigmentforandringer.

Det behandlede hudområde kan vaskes, og der kan anvendes make-up umiddelbart efter behandlingen.

Sol og laserbehandlinger

Man kan behandles hele året, blot må man ikke være solpigmenteret og man må ikke have været i solarium eller dyrket sol i 4 uger før behandlingen. Huden må ikke være brun af selvbruner ved behandlingen.

Man kan sagtens opholde sig udendørs i det nordlige Europa i sommerhalvåret efter en behandling hvis man anvender en solcreme med faktor 30-50+ og hvis man ikke decideret solbader de første 2-4 uger efter behandlingen. Som det fremgår ovenfor skal man dog være ekstra påpasselig med solen både før og efter behandling af pigmentforandringer som led i melasma.

Bivirkninger

I sjældne tilfælde ses en forbrænding med væskende forandringer og sår efter behandlingen, som heler efter 5-10 dage.

Ved behandling af solpigmenteret hud eller mørkere hudtyper, er der risiko for en overfladisk forbrænding, som kan give efterfølgende lys- eller mørk- farvning af huden. Hudfarven normaliseres oftest efter 3 til 6 måneder.

Hvis man ikke beskytter huden mod solen, inden den har normaliseret sig efter behandlingen, er der risiko for mørkfarvning af huden.

Lov om betænkningstid og samtykke

Før du kan modtage en kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke til behandlingen. Det forudsætter, at du forinden har modtaget såvel skriftlig som mundtlig information om behandlingen.

Når det drejer sig om behandling med IPL eller laser af pigmentforandringer, kan du behandles samme dag som informationen gives. 

Vi glæder os til at se dig

Du velkommen til at medbringe en ven, veninde eller ægtefælle (bisidder) ved konsultationen. 

×