KOSMETISKE BEHANDLINGER

 

Vi tilbyder behandling af rynker, uønsket hårvækst, pigmentforandringer, solprovokerede alderstegn, karsprængninger i ansigt, på bryst og ben, og laver hudforyngende laser behandlinger. Hudforandringer kan behandles med instrumenter der giver intens-puls-lys og laser. Susanne Vissing har foretaget laserbehandlinger i over 20 år og har stor erfaring med rynkebehandlinger med botulinum toxin og filler. Alt personalet i klinikken har over 10 års erfaring inden for det dermatologiske og det dermato-kosmetiske speciale.

KOSMETISKE BEHANDLINGER:

PHOTOREJUVENATION - Photorejuvenation er en kosmetisk behandling som gør, at huden kommer til at se yngre og sundere ud. Det er den eneste behandling som på samme tid kan reducere rødme og karsprængninger, fjerne solprovokerede alderstegn som brune pletter og uens pigmentering, reducere hudporernes størrelse og bedre hudens struktur ved at øge kollagendannelsen.

FRAX 1550 LASERBEHANDLING- Frax 1550nm laser reducerer fine rynker, opstrammer huden og bedrer hudens struktur. Den er effektiv til behandling af ar bl.a. acne-ar og operations-ar. Den kan reducere strækmærker betydeligt.

FRAKTIONERET CO2 LASER - Fraktioneret CO2 laser er en effektiv hudforyngende behandling, som kan reducere dybere rynker og ar, bedre hudens struktur og reducere pigmentforandringer.

BEHANDLING AF RØDME OG KARUDVIDELSER, I ANSIGT OG PÅ BRYST - Rødme af huden eller synlige røde og blå kar i huden kan ses isoleret, genetisk betinget eller det kan ses som led i hudsygdomme som fx rosacea eller som bivirkning til visse typer af medicin. Det kan også ses som led i forandringer efter solskader. Disse karforandringer kan effektivt fjernes med laser eller IPL.

BEHANDLING AF PIGMENTFORANDRINGER - I ANSIGT OG PÅ HÅNDRYGGE - Pigmentforandringer i ansigt og på håndrygge fremkommet som led i solskader kan effektivt fjernes med laser eller IPL. Pigmentforandringer som led i hudsygdommen melasma eller pga. dybereliggende pigment er sværere at fjerne.

BEHANDLING AF KAR PÅ BEN - Overfladiske røde og blå blodkar lokaliseret til benene kan fjernes effektivt med skleroserende indsprøjtninger eller med laser. Hvilken metode vi vælger beslutter vi i samråd med dig ved forundersøgelsen. I visse tilfælde er den optimale behandling skleroserende indsprøjtninger og i andre tilfælde er det laser eller en kombination af de to behandlinger.

REDUKTION AF RYNKER MED BOTULINUM TOXIN - I min klinik er formålet med botox behandling at reducere rynker og korrigere musklernes sammentrækning således at ansigtsstrukturerne løftes. Målet for behandlingen er et bevaret ansigtsudtryk og mimik kombineret med et løft og reduktion af de dynamiske rynker.

REDUKTION AF RYNKER MED FILLER - Restylane eller Juvederm anvendes til at behandle fine linjer og rynker. Restylane og Juvederm er ikke permanente fillere, det vil sige, at disse vævsfyldere fylder rynkerne ud og har en holdbarhed på ca. 3mdr. til et år, hvorefter de nedbrydes i huden. Af principielle årsager anvender jeg ikke permanente fillere, dels fordi produkterne kan være vævsfremmede, dels fordi hud og muskulatur over tid ændrer sig, så behovet for hvor et eventuelt øget volumen behøves kan ændre sig med tiden.

UØNSKET HÅRVÆKST - Hårfjerning med laser eller IPL fjerner behovet for barbering eller voksbehandling. Hudirritation efter fx. barbering undgås og huden fremstår mere glat og ensartet pga. hårreduktionen.

BEHANDLING AF KRAFTIG SVEDTENDENS I ARMHULER - Kraftig svedsekretion fra armhuler kan effektivt behandles med botulinum toxin.

PRAKTISK

Klinikken er registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger. Registreringen kan ses på Styrelsens hjemmeside, klik her.  

Efter at have gennemlæst den skriftlige information skal man have mundtlig information om den ønskede behandling og mulighed for at stille spørgsmål. Man har mulighed for at medbringe en pårørende.

Ved behandling med IPL og Frax1550 kan man behandles umiddelbart efter forundersøgelsen. Ved behandling med filler og botox skal der efter den mundtlige information være mindst 2 dages betænkningstid før man giver sit samtykke til behandlingen med mindre man tidligere har fået foretaget behandlingen i klinikken. Ved behandling af kar på ben med skleroserende indsprøjtninger skal der være mindst 2 dages betænkningstid før man giver sit samtykke til behandlingen med mindre man tidligere har fået foretaget behandlingen i klinikken. Ved behandling med fraktioneret CO2 laser skal der være mindst en uges betænkningstid.

Før behandlingen tages der billeder af det, der ønskes behandlet. Billederne opbevares sammen med det øvrige journalmateriale fortroligt. 

Afbud skal meddeles til klinikken telefonisk eller per brev senest 2 dage før konsultation.

Afbud accepteres ikke per mail. Klinikken opkræver et gebyr på kr. 450,- ved udeblivelse

Information om klinikkens privatlivs politik udleveres i klinikken eller sendes som link i sms til alle nye patienter. Du finder desuden senest opdaterede politik via linket her.