Priser

Enkelte cherryspots

1500 kr.

5-30 cherryspots

2500 kr.

Cherryspots/hæmangiomer på krop, arme og ben

Cherryspots er små eleverede elementer på huden, som består af kar, der ligner en lille garnnøgle. Hos disponerede personer kan disse komme med alderen. Cherryspots er ufarlige, men kan være kosmetisk generende og de kan effektivt fjernes med laser.  

Metode

Gentle YAG laseren virker ved at den meget præcist skyder en intens lysenergi mod det røde farvestof i blodlegemerne, som befinder sig i de overfladiske kar i huden. Der opnås hermed en lukning og fjernelse af karret. Ved hjælp af laserens præcise påvirkning af karret, kombineret med et integreret kølesystem i laseren, som køler huden millisekunder før laser- pulsen, opnås en specifik påvirkning af karrene uden at beskadige de øvrige hudstrukturer

Effekt

Effekten af behandlingen er som regel god, de fleste cherryspots vil forsvinde ved en enkelt behandling. Større cherryspots kan kræve mere end en behandling for at forsvinde helt. Hvis der er mange cherryspots, kan der også kræves mere end en seance for at fjerne alle.
Behandlingen fjerner ikke en evt. tendens til at danne nye karudvidelser.

Behandling

Behandlingen er næsten smertefri, og hver lyspuls føles som en stærk prikkende varme.

Efter behandlingen

Der kan forekomme blå-sorte punktate misfarvninger eller små overfladiske sår svarende til de behandlede karområder. Disse misfarvninger og sår svinder i løbet af nogle dage.
Det behandlede hudområde kan vaskes.

Sol og laserbehandlinger

Man kan behandles hele året.
Man kan sagtens opholde sig udendørs i det nordlige Europa i sommerhalvåret efter en behandling, hvis man anvender en solcreme med faktor 30-50+ og hvis man ikke decideret solbader de første 2 uger efter behandlingen.

Bivirkninger

I sjældne tilfælde ses en forbrænding med væskende forandringer og sår efter behandlingen, som heler efter 5-10 dage.
Ved behandling af solpigmenteret hud eller mørkere hudtyper, er der risiko for en overfladisk forbrænding, som kan give efterfølgende lys- eller mørk- farvning af huden. Hudfarven normaliseres oftest efter 3 til 6 måneder.
Hvis man ikke beskytter huden mod solen, inden den har normaliseret sig efter behandlingen, er der risiko for mørkfarvning af huden.

Lov om betænkningstid og samtykke

Før du kan modtage en kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke til behandlingen. Det forudsætter, at du forinden har modtaget såvel skriftlig som mundtlig information om behandlingen.
Når det drejer sig om behandling med laser af karudvidelser, kan du behandles samme dag som informationen gives. 

Vi glæder os til at se dig

Du er velkommen til at medbringe en ven, veninde eller ægtefælle (bisidder) ved konsultationen. 

Klinikken er registreret og godkendt af Sundhesstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger.

Registreringen kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk.

×