Priser

Et enkelt kar

800 kr.

Priser er per behandling. Sædvanligvis er der behov for 2-3 behandlinger.

Næse

1100 kr.

Priser er per behandling. Sædvanligvis er der behov for 2-3 behandlinger.

Kinder + Næse

2000 kr.

Priser er per behandling. Sædvanligvis er der behov for 2-3 behandlinger.

Ansigt

2500 kr.

Priser er per behandling. Sædvanligvis er der behov for 2-3 behandlinger.

Bryst

2500 kr.

Priser er per behandling. Sædvanligvis er der behov for 2-3 behandlinger.

Klinikken er registreret og godkendt af Sundhesstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger.

Registreringen kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk.

Karudvidelser ansigt og krop

Rødmosset hud og synlige røde og blå kar i huden på ansigt og bryst kan behandles med laser og IPL (Intens Pulseret Lys).

Metode

Der belyses med et lysglimt af få millisekunders varighed med en bølgelængde, som optages i det røde farvestof i blodlegemerne (hæmoglobin). Her omdannes lysenergien til varme, der ødelægger eller beskadiger blodkarret, således at det lukkes og efterfølgende fjernes af kroppens reparationssystemer uden synlig ardannelse.

Effekt 

Effekten af behandlingen er som regel god, men kan variere fra person til person afhængigt af karrenes beskaffenhed, lokalisation og årsag. Hos de fleste vil der være en flot effekt efter 2-3 behandlinger. Hos nogle få kræves flere behandlinger, og i sjældne tilfælde kan karrene ikke fjernes. Behandlingen fjerner ikke en evt. tendens til at danne nye karudvidelser.

Behandlingen

Behandlingen er ikke smertefri, og hver lyspuls føles som en stærk prikkende varme.

Efter behandlingen

Huden kan være varm, rød og let blussende i 30 til 60 minutter. Der kan forekomme spredte blå-sorte misfarvninger svarende til de behandlede karområder. Disse misfarvninger svinder i løbet af nogle dage og kan dækkes af make-up. Der kan forekomme en let hævelse af huden især under øjnene, men også på kinderne. Hævelsen kan vare 3 til 5 dage.

Det behandlede hudområde kan vaskes, og der kan anvendes make-up umiddelbart efter behandlingen.

Sol og laser behandlinger

Man kan behandles hele året, blot må man ikke være solpigmenteret og man må ikke have været i solarium eller dyrket sol i 4 uger før behandlingen. Huden må ikke være brun af selvbruner ved behandlingen.

Man kan sagtens opholde sig udendørs i det nordlige Europa i sommerhalvåret efter en behandling hvis man anvender en solcreme med faktor 30-50+ og hvis man ikke decideret solbader de første 2-4 uger efter behandlingen.

Bivirkninger

I sjældne tilfælde ses en forbrænding med væskende forandringer og sår efter behandlingen, som heler efter 5-10 dage.

Ved behandling af solpigmenteret hud eller mørkere hudtyper, er der risiko for en overfladisk forbrænding, som kan give efterfølgende lys-eller mørk-farvning af huden. Hudfarven normaliseres oftest efter 3 til 6 mdr.

Hvis man ikke beskytter huden mod solen, indtil den har normaliseret sig efter behandlingen, er der risiko for mørkfarvning af huden.

Lov om betænkningstid og samtykke

Før du kan modtage en kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke til behandlingen. Det forudsætter, at du forinden har modtaget såvel skriftlig som mundtlig information om behandlingen.

Når det drejer sig om behandling med IPL eller laser af rødme og karudvidelser,  kan du behandles samme dag som informationen gives. 

Vi glæder os til at se dig

Du er velkommen til at medbringe en ven, veninde eller ægtefælle (bisidder) ved konsultationen. 

×