HUDFORYNGELSE

Hvilken hudforyngende behandling, der er den optimale for netop dig, afhænger bl.a. af din hudstruktur, tilstedeværelse af pigmentforandringer og karforandringer samt om dine rynker er små og fine eller dybere.En kombination af nedenstående behandlinger, i særdeleshed en kombination af Photorejuvenation med enten Frax1550-laser eller CO2-laser virker synergistisk og giver et optimalt resultat!

PHOTOREJUVENATION

Får huden til at se yngre og sundere ud. Det er den eneste behandling som på samme tid kan reducere rødme og karsprængninger, fjerne solprovokerede alderstegn som brune pletter og uens pigmentering, reducere hudporernes størrelse og bedre hudens struktur ved at øge kollagendannelsen.

FRAX1550-LASER

Reducerer effektivt fine rynker, opstrammer huden og bedrer hudens struktur.

FRAKTIONERET CO2-LASER

Er en hudforyngende behandling, som kan reducere dybere rynker, bedre hudens struktur og reducere pigmentforandringer.

PHOTODYNAMISK PHOTOREJUVENATION

Er en videreudvikling af den kendte behandling, Photorejuvenation. Ved Photodynamisk Photorejuvenation opnår man, lige som ved almindelig Photorejuvenation, en fjernelse af pigmentskjolder og tydelige overfladiske blodkar og en mindskning af diffus rødme. Ved Photodynamisk Photorejuvenation opnås desuden en mere effektiv forbedringaf hudens strukturog reduktion af de fine linjer.

×